Hoe beheer je een zakelijk Instagram-account

Instagram Cursus

Onze Instagram Cursus trapt af met het leren kennen van de pijnpunten van het beheren van een zakelijk Instagram account. Misschien maak ik je enthousiast met een aantal van de tips en strategieën die ik op het punt sta met je te delen.

Wat moet ik doen om te begrijpen hoe ik een zakelijk Twitter account succesvol kan beheren

Concurrenten

Ga naar de verschillende Instagram pagina’s van je zakelijke concurrenten. Volg de stappen van die succesvolle eigenaren die hun accounts goed hebben beheerd.

Doorzoek de informatie en resultaten die eerder op hun accounts zijn geplaatst. Neem notitie van de opgravingen die ze hebben gemaakt, bites die ze hebben gemaakt en Deniums. Doe hetzelfde voor uw bedrijf – en noteer zowel de positieve punten als de negatieve punten die zij hebben gemaakt.

Zoek de openingstijden van elk van de bedrijven van je concurrenten op op Twitter. Wat werkt voor elk bedrijf? Noteer die tijdwisselingen.

Zoek gelijksoortige bedrijven op en u zult gemeenschappelijke bedrijfstrends vinden – zoals veel kunnen verbieden om gebieden van service te veranderen in het contract, bijvoorbeeld.opt-in voor evenementen waarvan u weet dat ze relevant zijn voor uw bedrijf.

Topics

Zoek een leadtopic evenals een oproep tot actie. Je zult een actie aanbieder willen zijn. Doe dit zoeken op “bedrijfsnaam smartphones”. “bedrijfsnaam software”. “bedrijfsnaam smartphones”. Bewaar deze voor je berichten.

Kijk door bedrijven die je moet contacteren via telefoon of e-mail. Kijk of 50% van de eigenaren heeft geprobeerd om contact met u op te nemen door middel van sms, e-mail of beide.

Zoek de belangrijkste trefwoord kansen die je kunt, specifiek voor uw bedrijf. Zoek op “bedrijfsnaam smartphones”, en “bedrijfsnaam e-mail”. Gebruik deze, evenals enkele van de andere toepassingen die bedrijfseigenaren naar de top van de ranglijst hebben geschoten en nu kunnen ze u in Google Maps krijgen.

Zoek de locatie van elke bedrijfslocatie, en maak vervolgens slimme coupons die u kunt gebruiken in uw promotieblog en op de relevante Twitter-pagina.

Contact opnemen

Neem contact op met het lokale printerbedrijf. Uw IBM-printerbedrijf kan zijn zichtbaarheid vergroten door een bedrijfspagina op Twitter op te bouwen, en op zijn pagina een aantal van zijn vaste diensten en kortingen te vermelden.

Maak een “Like” pagina aan op Twitter. Zorg ervoor dat u een zakelijke beschrijving die de zoekwoorden bevat, rijk aan recensies te gebruiken.

U zult misschien verbaasd zijn te vernemen dat uw bank vermeld staat op Twitter, evenals uw lokale krant enIs het niet interessant dat LinkedIn ook geïntegreerd is? Ik durf te wedden dat dit een nieuwe affiliate is waar je over moet vertellen. Plaats een verzoek om uw bedrijf op elke mogelijke locatie op Twitter toe te voegen.

Kom in contact met veel bedrijfseigenaren die een kleiner bedrijf hebben en niet het bedrijf dat u runt. Misschien vindt u in hun gelederen een bron waar u een positieve recensie over uw bedrijf kunt plaatsen.

De Pers

Houd een oogje in het zeil voor maandelijkse persberichten, evenals recensies die rechtstreeks van Twitter worden gehaald.

Zoek de meest verlengde periode van vestiging, evenals nieuwe promoties en kortingen. Als u een verzameling van artikelen voor specifieke aankoop aanbiedt, dan kunt u Twitter ook gebruiken.

Implementeer strategische trefwoord targeting op uw bedrijfspagina’s. Werk een aantal creatieve zoekwoorden om in te voeren in uw advertentie plaatsen, zodat mensen u kunnen vinden.

Tip: Als u wilt worden op de eerste pagina van Google Maps, een of andere manier etc., moet u de rekening te betalen. Niets ergs eigenlijk!

Zodra je echte en zeer relevante gegevens kunt u beginnen marketing inspanningen, en als je inhoud te creëren verhogen zichtbaarheid van het bedrijf en de zichtbaarheid verhoogt het verkeer en de inkomsten van de beste marketeers in staat om effectief te opereren bedrijf.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.