Video over het gebruik van de documentatie

JW

Hier is een Quickstart video als introductie:

Gebruikersinterface

Het proces van het gebruik van de documentatie en het invoeren van de gegevens wordt gestroomlijnd met de ondersteuning van een eenvoudige gebruikersinterface. Wanneer het systeem klaar is met laden, hoeft u alleen maar de gebruikersinterface te scannen om toegang te krijgen tot de informatie die u wilt bekijken. Alle inzichten die u vroeger in andere traditionele databanken had, zijn nu beschikbaar in één enkele menubalk. Het menu bevat een tabblad voor titels, een tabblad voor soorten cliënten, een TAB linksonder om aanvullende informatie weer te geven en een Tabblad rechtsboven om een scenario te selecteren om in te zoeken.

Elk scenario heeft een tabblad waarmee u de informatie kunt selecteren die u wenst te zien, terwijl de rest van de vraag nog steeds als tekst wordt weergegeven en alleen in het zoekvak verschijnt.

Systeem Architectuur

Het is gemakkelijk te zien hoe verschillende scenario’s hun eigen bestandsstructuur zullen creëren op basis van de grootte en stijlen van de documenten. Voor een quickstart, zal ik de server behandelen die alle technologische componenten bevat.

Elke gebruikersinstantie van de GUI en de geselecteerde situatie worden op verschillende plaatsen opgeslagen. De waarde van de integratie ligt in het vermogen van het systeem om dynamisch om te gaan met de vele verbindingen. Hierdoor kunt u het als één geheel gebruiken of verschillende stukken combineren om een meer mogelijke oplossing te creëren.

Dit document gaat over de systeemarchitectuur (CMS) en hoe deze nuttig kan zijn om te concurreren op de enorme EHR-markt. Er wordt ook beschreven hoe de bijdragen van de gemeenschap tot stand zijn gekomen en hoe ze ook worden gebruikt.

De CMS

De structuur van het CMS binnen Fernum Software B.V. is complex en is gebaseerd op meerdere met elkaar verbonden, gekoppelde componenten. Deze opzet maakt gebruik van Shell scripting (sh) en Raspbian Linux als besturingssysteem. De shell zet allereerst de account en domeinen op en de password database. De shell schrijft dan een kopie van de volledige MySQL database (inclusief de BED database) naar schijf, en creëert een gebruiker en de tabellen. Na deze uitvoer controleert de shell of de domeininformatie correct is en genereert dan een gecomprimeerd archief voor de volgende gebruikersjaren. Daarnaast schrijft de shell ook een samenvatting van één pagina naar de uitvoer

… die dan naar schijf wordt geschreven en direct naar de webservers wordt gestuurd.

Het shellscript beheert de interactie met de MySQL database en voor de live- en resultatenschermen die de gegevens kunnen weergeven. Het shell script moet ook de statistieken van domeinen controleren, de autoaanvulfunctie uitschakelen voor domeinnamen die we nog niet hebben en ervoor zorgen dat de webserver de blognameregels respecteert. Bovendien schrijft het meerdere records op de bestemmingsserver met de beschrijving, categorie en links (de laatste voor de zoekopdracht ).

De volgende stap, bij gebruik van Raspbian Linux, is het schrijven van een start.sh script dat alle services start op dat adres.

Het systeem start dan de MySQL database server en de Java (JVM) instantie voor de grafische voorstellingen van de scenario’s. Wanneer het klaar is, pauzeert het de MySQL-instanties en laadt het zijn gegevens in het bestandssysteem ( stdout ).

Tijdens deze procedure geeft Fernum Software B.V. de output van de shell door aan de shell scripts die zijn resultaten naar het scherm of naar de server schrijft. Voor de uitvoering van de shell scripts moet de shell de query matchen met de gewenste waarden voor de variabelen in de query parameters.

Lees meer:
ecd
vecozo

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *