LED-lampen Schade

LED robot

Functie – LED-verlichting

Schaduwende LED-lampjes zijn een belangrijk hulpmiddel voor LED-robots. LED-lampjes dienen ook als de ogen van de LED-robots die eruit zien als kleine lichtbolletjes. Beschadigde LED-lampjes kunnen er weliswaar voor zorgen dat de robot in de gegeven omstandigheden niet goed functioneert, maar als ze worden vervangen door een LED van goede kwaliteit, kan er geen schade ontstaan.

  • Functie – Geluid
  • Functie – Draadloze technologie

Naast de functionaliteit is ook de Bluetooth-functionaliteit van belang, omdat deze helpt bij het overbrengen van gegevens. Over het algemeen moet een Bluetooth-apparaat aan een mobiele telefoon worden gekoppeld. Bluetooth kenmerken zijn…

  • (b) Kan worden aangesloten op de seriële poort die de toegangspoort tot de computer vergemakkelijkt.- (c) Kan ook worden aangesloten op de muis.- (d) Toetsenbordscharnier.- Past in toetsenbordaansluiting.- Reisconnector.- PC/232 seriële poort.- ingebouwd in Robotics Console.- Anderzijds wordt COM-poort gebruikt om een seriële poortclient aan te sluiten op een computer.- Ik kan PC aansluiten opLTseriële poort die een seriële poortclient is.- Dan kan ik een seriële poortclient aansluiten op het USB-reviewstation.- Zo kan ik mijn D-schijf testen op seriële poort (COM-poort aangesloten op de laptop) en het bestand testen, het werkt perfect.

U kunt uw eigen toepassing ontwikkelen met behulp van SDK. Er zijn veel hulpmiddelen beschikbaar op het internet om toepassingen te ontwikkelen. Voor de ontwikkeling van toepassingen moet u eerst een map maken in de map C: Windowsen vervolgens alle SDK-bestanden in deze map plaatsen. U kunt ook een applicatiepakket maken om de apps te verzamelen en ze op de lokale machine te plaatsen. Op deze manier kunt u de apps testen op verschillende besturingssystemen en u kunt de applicatie zelfs publiceren in de App store.

Functionaliteit van de seriële poort

Zodra je de map “clockwork.zip” hebt geopend, moeten we het uitpakken. Je moet het main.zip bestand in de map zetten. Je decompressieprogramma moet gewone Unzip ondersteunen en een 32 of 64 bit processor. Eigenlijk is het uurwerk een set van vier Zip bestanden. Wanneer je het uurwerk decomprimeert, zie je de vier bestanden uurwerk.zip, adupl.zip, adust.zip en adusto.zip. Deze bestanden zijn PNG-bestanden die de verschillende secties van de vier uurwerken vertegenwoordigen. Als u adupl niet op uw systeem hebt geïnstalleerd, moet u dit doen omdat app store niet wordt ondersteund door adupl. U kunt het installeren volgens de instructies van het adupl stuurprogramma van uw systeem.

Lees meer over:
Vuurspuwer
Lilliputter huren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.