Hoe films te kijken op de iPad zonder veel geld te betalen

apple store - apple stockfoto's en -beelden

Wilt u films bekijken op de iPad zonder veel geld te betalen? We gaan een aantal interessante dingen voorstellen die u zullen helpen om uw films op de iPad te bekijken zonder een catastrofale hoeveelheid geld te betalen. Deze dingen zijn zeer gemakkelijk te doen, en er is een heleboel leuke dingen die je kunt doen ook.

De eerste deal is het feit dat de meeste iPad gebruikers in staat zullen zijn om hun hele iTunes-films collectie te bekijken op hun iPad zonder iets te hoeven betalen. Dat is juist. U hoeft niet te betalen een bundel van geld om te genieten van uw films. Aan de andere kant, als je van die vervelende Xbox 360 af wilt waar je de afgelopen jaren over hebt lopen zeuren, kun je misschien beter de kogel door de kerk jagen en die tweedehands spelcomputer van ons kopen. Op dezelfde manier, als je een iPhone hebt, maar het OS is nog steeds beschadigd, kunt u de tweedehandse iPhone kopen van ons ook.

frituurpan kabelsAls je een iPad hebt, kun je de HDMI-kabel gebruiken die bij het apparaat wordt geleverd om het op je televisie aan te sluiten. In de meeste gevallen zal deze kabel werken als een HDMI-zender. Je kunt echter ook andere kabels met je iPad gebruiken als je dat liever hebt. Je kunt bijvoorbeeld een componentkabel of een HDMI-kabel gebruiken om je iPad op de televisie aan te sluiten. Natuurlijk wil je wel de juiste kabel kiezen, zodat je je films comfortabel op je televisie kunt bekijken.

spelconsole

Als je een iPad hebt, kun je deze aansluiten op je computer of laptop, waardoor je toegang krijgt tot grote hoeveelheden gaming console software. Je kunt in principe onbeperkt game-apps bij ons kopen, en wij geven je een kleine selectie van de populairste. Zodra u ze hebt gekocht, kunt u ze gebruiken op uw iPad om te genieten van een groot deel van de beste tablet gaming software rond.

iCloud en opslag voor meerdere doeleinden

Als onderdeel van de Apple overeenkomst word je ook een gewaardeerde Apple klant. Je kunt alle muziek- en filmbestanden gratis op iCloud zetten. Wij geloven ook dat uw meest waardevolle apparaten – uw foto's, uw muziek en uw films – in iCloud moeten staan. Daarom bieden wij u gratis iCloud en onbeperkte opslagruimte.

Dit klinkt misschien handig, maar zorgwekkend genoeg is er een groot risico dat u uw foto's kwijtraakt als er iets met uw apparaat gebeurt – zoals een waterval of een brand. Natuurlijk, als je in topvorm bent moet je zoiets kunnen voorkomen.

2. Vind de juiste stylus

Het oude gezegde is dat een vrouw een man nodig heeft met een vaste hand. Welnu, u moet ook de juiste stylus voor uw apparaat vinden. Hieronder vindt u enkele van de beschikbare apparaten:

– Elke Jot Matrix stylus kan werken als een tablet. De Jot Matrix is een multifunctionele stylus die zowel op pc- als Mac-platforms werkt.

– De sterk aanbevolen stylus van Logitech is het Logitech Wireless Touch Keyboard K400. Dit is een dik en zwaar toetsenbord voor een mobiel apparaat. U kunt het ook gebruiken om te schrijven met Microsoft Word, Excel, Power Point en Visual Studio met behulp van Kindle-functies.

– De laptops die u voor uw tablet kunt gebruiken zijn onder andere de Dell laptops A, J, K en X.

3. De batterij raakt snel leeg

Alle tablets werken op batterijen. Deze batterijen kunnen zeer snel leeg raken als u bent aangesloten op een stroombron met een hoge capaciteit. Het is dus van vitaal belang dat u uw tablet op een stroombron aansluit. Bovendien hebben de meeste tablets schermen met achtergrondverlichting, zodat u het apparaat ook in het donker kunt gebruiken.

U kunt de batterij echter nog steeds sparen door de tablet van het lichtnet los te koppelen en vervolgens de aan/uit-knop ongeveer 5 seconden ingedrukt te houden. Dit zal de achtergrondverlichting universeel maken en uw batterij sparen.

4. Onderweg gamen

Wat als je niet echt zin hebt om een game te spelen? Dan kun je je iPad gebruiken om spelletjes te spelen terwijl je reist. Veel treinen en bussen zijn uitgerust met spelletjes. Zo kun je tijdens het woon-werkverkeer wat spelletjes spelen op je iPad.

5. Zakelijk

Als je een iPad hebt, kun je die gebruiken om contact te houden met je collega's. Daar zitten veel voordelen aan. U kunt sneller bestanden versturen, vrijer communiceren en projecten eenvoudiger beheren. Dus als u een iPad gebruikt om de voorraad te controleren, kunt u gemakkelijk uw computer gebruiken om bestanden naar uw klanten te sturen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.