How Much Is Your Computer Worth?

Macbook, Laptop, Google, Display, Screen, Work

Wilt u weten hoeveel uw computer u echt waard is? We hebben een schokkend rapport dat onthult dat het maar zo goed is als je persoonlijkheid! Elke keer dat u de naam van een geheugenstick intypt op de computer en op de enter-toets drukt, verliest u tot 60% van uw geld. Hoe zit het met de overige 60% die overblijft? Het gaat zeker naar het creatieve en artistieke deel van jou!

DIMM, ook wel DDR2 genoemd, is een type geheugen. Dit zijn kleine zakjes-achtige chips die goed in het geheugenslot van uw computer passen. Het is eenvoudig te installeren en u kunt zien hoe het uw computer onmiddellijk sneller maakt. Merken meldden dat mensen vaak klagen dat ze niet genoeg geheugen hebben. Daarom is het verstandig om extra geheugen aan te schaffen.

Elk type computergeheugen heeft zijn eigen ingewanden. Sommige zijn zo klein als je duim (bijvoorbeeld 32nm), maar sommige zijn zo groot als 2 USB-geheugensticks. Controleer de specificatie die bij het geheugen van uw computer hoort en u zult zien welk type geheugen het gebruikt. Nadat u het type geheugen hebt vastgesteld, moet u weten hoeveel ruimte er nog op uw harde schijf is. Goed voor het opslaan van de gegevens die je hebt zonder de andere bestanden en programma's te storen.

Het is niet moeilijk om het type geheugen dat u hebt geïnstalleerd te wijzigen; u hoeft alleen maar de handleiding van uw computer te raadplegen. Voor de instructies kunt u naar de website van de fabrikant gaan. Hier kunt u ook specificaties krijgen van het ondersteunde geheugen. RAM is de terminologie voor het geheugen, en kan op deze manier worden bepaald (32nm = stuk geheugen van 32nm naar), hoewel het geheugen altijd verwijst naar de RAM-module en niet naar de computer.

Er zijn veel sites online waar u compatibiliteitsinformatie kunt vinden voor alle geheugenmerken, hun modellen en het exacte type dat u nodig heeft (zoals DDR, DDR2 of DDR3). Geheugenbank is bijvoorbeeld compatibel voor iedereen. Als u eenmaal bekend bent met de compatibiliteit en uw computermodel, kunt u naar winkels gaan voor geheugen en met elk merk dat u nodig heeft. De prijs is ook niet zo belangrijk, zolang je het vereiste merk geheugen voor je computer krijgt, komt het goed.

Laptop reparatie Rotterdam

Naast de compatibiliteit moet u weten welk type geheugen u nodig heeft voor uw computer. Voor DDR-geheugen is dit het minst spanningskritische type, het is belangrijk om uw systeem vrij te houden van uitschakelcircuits. Voor DDR2-geheugen is dit onafhankelijk van de spanning, maar de meeste systeemtoepassingen hebben DDR3-geheugen nodig. Voor DDR-geheugen is dit onafhankelijk van het stroomsterkteniveau.

bovendien, welk merk geheugen je nodig hebt, hangt af van wat je budget is en hoeveel je wilt uitgeven. Heb je bijvoorbeeld geen budgetbeperkingen en wil je graag wat geld uitgeven om geld te besparen, dan kun je voor het DDR-geheugen gaan. Als je echter graag wat meer dollars uitgeeft en je hebt het budget, dan kun je voor het DDR2-geheugen gaan.

bovendien is het belangrijk om uw vereisten goed te kennen, aangezien u veel geld kunt besparen als u alleen de basisvereisten kent. Als u bijvoorbeeld uw geheugen met de nieuwste DDR3-snelheid wilt gebruiken, moet u weten dat het geheugen dat u aanschaft compatibel moet zijn met het DDR3-geheugen.

Het wordt aanbevolen om een ​​geheugencontrolebedrijf te raadplegen met veel ervaring dat u de beste kwaliteit DDR-geheugen kan aanbevelen. Zij zullen je kunnen helpen bij de geweldige upgrade. Kies dus een gerenommeerd geheugenbedrijf voor uw geweldige aankoop.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.